Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka
Produkt tillverkad av den främre extremiteten, skuren vid nivån av scapula humeral till humerus radial, med hand och ben, från vuxna grisar som genomgått den nödvändiga saltnings- och mognadsprocessen.
Iberiska grisar Brisa
Iberiska grisar Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca.
Saltningsprocessen
På Ibericos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de mogna produkterna. De förblir i saltkammaren en dag för varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur.
Ras: 50% Iberisk
Foder: Cebo
Etikett: Vit
Energivärde: 409.9Kcal / 1701.7KJ
Fetter: 26.3 g
Mättade fetter: 9.7 g
Kolhydrater: < 0,6 g
Socker: < 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.6 g