Produkter för flätad hampa rep (10)

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka

Produkt tillverkad av den främre extremiteten, skuren vid nivån av scapula humeral till humerus radial, med hand och ben, från vuxna grisar som genomgått den nödvändiga saltnings- och mognadsprocessen. Iberiska grisar Brisa Iberiska grisar Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibericos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de mogna produkterna. De förblir i saltkammaren en dag för varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur. Ras: 50% Iberisk Foder: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fetter: 26.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: < 0,6 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g
Iberisk Ek-skinka D.O.

Iberisk Ek-skinka D.O.

Paletas från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, som enbart matas med ekollon under montanera-säsongen. Paleta med en lagringstid på över 24 månader. Den utsökta smaken av iberico de bellota i en mindre format.
100% ekollonmatad iberisk skinka - Ren iberisk skinka av ekollon

100% ekollonmatad iberisk skinka - Ren iberisk skinka av ekollon

Skinka gjord av rena iberiska grisar som uppföds extensivt i dehesa. Certifierade kvalitetsbitar som har producerats enligt den iberiska standarden.
Serrano-skinka Reserva Teruel 18-22 månader - Serrano-skinka som är lagrad i 18-22 månader, producerad i Teruel.

Serrano-skinka Reserva Teruel 18-22 månader - Serrano-skinka som är lagrad i 18-22 månader, producerad i Teruel.

Serranoskinka med en torkning som inte är kortare än 18 månader, lagrad i källare, får vila under den tid som krävs för att uppnå en fusion av fetterna, vilka har en smörig konsistens med en glänsande serranofärg. Färgen vid skärning av reservskinkan går från purpur-röd med en lätt inslag av infiltrerat fett i den magra köttet. Det är en produkt med en mild smak, intensiv arom och låg salthalt, med en genomsnittlig vikt och en måttlig fetthalt. Alla våra produkter tillverkas genom en integrerad process av hela produktionskedjan, där vi själva tillverkar fodret, föder upp djuren, slaktar dem och lagrar den slutliga produkten i vår torkare, med alla fördelar detta medför för den slutliga produktens kvalitet. Större kontroll över fodret, hälsan och genetik av våra djur, och därmed en stor regelbundenhet i den slutliga produkten som når våra kunder.
Cereal-Fed Iberico Skinka Benfri 50% Iberico Ras - Aljo - Skinkor och Korvar

Cereal-Fed Iberico Skinka Benfri 50% Iberico Ras - Aljo - Skinkor och Korvar

Det iberiska svinet som matas med spannmål, i Aljomar, ger upphov till en högkvalitativ bete-skinka. Vikt: 3-5 Kg
50% Ibérico Cebo de Campo Skinka

50% Ibérico Cebo de Campo Skinka

Vi erbjuder hela bitar eller vakuumförpackningstjänst i 150g påsar. Min. Beställning Vakuumförpackad: 3 Bitar; 4-5 kg vardera.
BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA

BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA

BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA Referens: 5606 VIKT: 80 gram
Fysioterapi - rehabilitering

Fysioterapi - rehabilitering

Väggmonterad 1 kropp Ref.:F000060
Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" + Lackad Vit Skinkställ Ibericos Brisa - Skinka

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" + Lackad Vit Skinkställ Ibericos Brisa - Skinka

Produkt framställd av bakre extremitet (inklusive ben och kött) från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska grisar från Brisa Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibéricos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de inlagda produkterna. De förvaras i saltkammaren en dag för varje kilo av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Föda: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 303Kcal / 1261KJ Fetter: 37.81 g Mättade fetter: 5 g Kolhydrater: < 0,10 g Socker: < 0,10 g Proteiner: 32.3 g Salt: 7.42 g
GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR

GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR

GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR Referens: 5105 VIKT: 8-8,5 kg